Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint najavljen za 4 Oktobar

Ghost Recon Breakpoint Tom Clanci-a je vojnički strelac postavljen u raznovrsnom, neprijateljskom i tajanstvenom otvorenom svetu u kojem možete da igrate potpuno solo ili u četvoro igrača. Povređeni, bez podrške i proganani od strane bivših Duhova, morate se boriti za opstanak dok ste izgubljeni u Auroi. Odaberite odgovarajuće saveze i odlučite kako da srušite vašeg najtežeg neprijatelja.

Istražite Aurou, dom gigantske tehnologije Skell Silicijske doline, kako u vazduhu tako i na putu, kopnu i moru. Uronite u misteriozno mesto gde se najviše arhitektonski napredne zgrade susreću sa najluđom i netaknutom prirodom. Od najviših fjorda i snežnih vrhova do najdubljih močvara, upoznajte različite frakcije – od Skellers-a do Homesteaders-a do Izdajnika – koje će uticati na vašu misiju.

Suočite se sa svojim najtežim neprijateljima Vukovima, smrtonosnom bivšom američkom vojnom jedinicom koja je otišla u tamu, spremnom za korišćenje najefikasnijih mašina za ubijanje . Vukovi su nekada bili isti kao vi. Imaju istu obuku i iskustvo kao i vi. Zauzeli su arhipelag Auroa, preuzevši kontrolu nad najvažnijim resursima ostrva: bespilotnim letelicama. A vodi ih vaš bivši brat, pukovnik Cole D. Valker, tako da nećete imati drugog izbora nego da se suočite sa bivšim saigračem.

Izvor-ubisoft

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x