Slightly Mad Studios predstavio novi dizajn konzole

Tržište konzola će uskoro postati bogatije za još jedan uređaj, zahvaljujući naporima Slightly Mad studija koji nam je doveo Project Cars trkačine, a pre nego što eventualno stavimo ruke na ovu konzolu, imamo prilike da vidimo kako će ona izgledati.

Vođa studija, Jan Bell, je na svom Twitter profilu kroz par slika otkrio kako će Mad Box konzola izgledati i moramo priznati da je dizajn poprilično dopadljiv oku. Konzola se može zakačiti na zid ili postaviti vertikalno i horizontalno.

RGB i dalje vlada, pa će tako kutija konzole biti pametno osvetljena ovim osvetljenjem koje će se menjati u zavisnosti od aktivnosti korisnika (igranje, muzika ili gledanje sadržaja).

Isto tako, Mad Box će imati i LED displej na kojem će pisati koja se igra trenutno pokreće, a tu će biti istaknuta i obaveštenja o novim notifikacijama.

O tome šta će biti unutar kutije za sada nema detalja, ali se očekuje prilično jaka konzola, pošto njeni kreatori planiraju da ona pokreće sve naslove u 4K rezoluciji, kao i da poseduje ugrađeni softver za kreiranje igara. Ne zna se kada će Mad Box ugledati svetlost dana, ali će se to najverovatnije odigrati nakon dolaska nove generacije iz Sonija i Majkrosofta.

Izvor: Hothardware

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x