Predstavljen H510 Elite model uz novu H-seriju

Pored refresh-a svoje H-serije, kompanija NZXT je danas predstavila i H510 Elite model kućište koga predstavlja kao premium i komaktno rešenje. NZXT H510 Elite nam dolazi sa prednjom stranicom od kaljenog stakla, kao i sa 2 AER RGB ventilatora i HUE 2 RGB led trakom, a sve to je u svrhu ulešavanja kompletnog builda.

Sve nove opcije koje smo mogli viditi na poslednjoj iteraciji kućišta iz H serije biće prenete i na H510 Elite model, pa tako možemo videti USB C konekciju i  NZXT Smart Device u svojoj drugoj izvedbi. Još neke stvari na koje vredi staviti akcenat su već dobro poznati NZXT-ov sistem za uređivanje kablova, bočna staklena stranica koja se drži pomoću jednog šrafa, kao i to da je celo kućište izrađeno od čelika. Isto tako veoma je bitno spomenuti da ćemo ovaj model moći da vidimo u dva izdanja u vidu mat crne i mat bele boje.

„RGB je postao osnova za sve one koji sklapaju svoj PC“, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. „Opcije poput HUE 2 ekosistema omogućavaju korisnicima da kreiraju sjajan build koji ističe njihove ličnosti. H510 Elite je savršeno kućište za ljude koji žele da izvuku najviše iz RGB komponenti i stvore neverovatno lepe build-ove. ”

Kada sve sumiramo neke od opcija po kojima se ovaj model ističe su svako dva AER RGB ventilatora, NZXT Smart Device v2, integrisani USB C port, neverovatno laka manipulacija kablovima i mogućnost vertikalne montaže grafičke karte (u paketu ne dobijamo PCIe rajzer).

Što se tiče podrške za hlađenja H510 Elite je tu nešto naprednije zato što nam nudi mogućnost slidanja nosača za radijatore, pa tako nećemo imati problema prilikom instalacija zahtevnih vodenih sistema.

Preporučena cena, u Evropi, od strane komanije NZXT je 149.99$, dok je u Americi, cena nešto viša i iznosi 169.99$.

Izvor: NZXT

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x