NZXT predstavlja novi audio sistem za gejmere

Kompanija NZXT je danas najavila svoju prvu liniju audio proizvoda za gejmere. Linija uključuje AER slušalice sa Hi-Res sertifikatom, STND platformu za slušalice i MXER stanicu za kontrolu zvuka. Kompletan Audio portfolio je dizajniran u NZXT stilu što će obradovati mnoge ljubitelje minimalizma.

NZXT predstavlja novi audio sistem za gejmere

AER SERIES predstavlja lagane slušalice, čija će preporučena maloprodajna cena iznositi 130$. Slušalice teže svega 291g sa Hi-Res Audio sertifikovanim drajverima koje će obezbediti višečasovni gejming. Slušalice su dostupne u dva dizajna – AER koji nudi zatvoreni zvuk i moćne niske tonove, dok AER OPEN pojačava srednji audio i nudi prirodan zvuk. Modularni dizajn omogućava kačenje kabla i mirkofona sa leve ili desne strane čija je dužina 1.8 metara. Slušalice podržavaju Nahimic 7.1 Surround i imaju USB konekciju kako bi dobili pristup NZXT CAM softveru.

nzxt1.jpg

MXER je stanica za kontrolu zvuka čija je preporučena cena od 100$, karakteriše je precizno meštanje glasa/igara. MXER se zasniva na Nahimic 7.1 Surround sa USB konekcijom, Wolfson DAC sa 24bit / 96kHz DAC visokog kvaliteta. Ugrađeno je automatsko prebacivanje zvuka – postavljanje slušalica na STND, kada je MXER povezan, automatski prebacuje zvuk na zvučnike.

nzxt2_17.jpg

STND platforma za slušalice ima preporučenu cenu od 50$. Karakteriše je visok kvalitet izrade i okvir od čelika. Ugrađeno je automatsko prebacivanje zvuka – postavljanje slušalica na STND, kada je MXER povezan, automatski prebacuje zvuk na zvučnike.

Svi audio proizvodi imaju dvogodišnjom garancijom. Linija je kompatibilna sa bilo kojim analognim zvučnikom ili slušalicama brendova koje su dizajnirane za PC ili konzole.

NZXT Audio sistem biće integrisan sa CAM okruženjem po objavljivanju Audio linije proizvoda i usluga.

Izvor: NZXT

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x