NZXT predstavio refresh H-seriju svoj modela kućišta

Jedna od vodećih kompanija, NZXT, kada je reč o proizvodnji PC gejming hardvera sa sofverskom podrškom je danas predstavila novu (refresh) seriju svojih dobro poznatih H-modela. Ovime, kupci su dobili novih 6 modela u vidu H210, H210i, H510, H510i, H710 i H710i kućišta koja će produžiti liniju orginalnih H-modela sa svim onim specifikacijama zbog koje su se odlučivali za kupovinu. Pored ovoga NZXT je predstavio i H510 Elite model o kome ćemo uskoro pisati…

“Sa originalnom H serijom, predstavili smo viziju onoga za šta smo verovali da je budućnost PC hardvera”, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT-a. „Bilo je veoma lepo videti pozitivan odgovor, na koji je serija H naišla od kada je lansirana, ali mi uvek nastojimo da poboljšamo naše proizvode. Dodali smo poboljšanja u najnovijoj liniji kako bismo bili sigurni da će korisnici imati najbolje alate koji su im dostupni kako bi napravili jednostavne, moderne i lepe računare.”

Nova serija proizvoda dolaziće u tri kolorne šeme, a to su mat crna, mat bela i kombinacija mat crne i crvene. Nova iteracija H-serije će obuhvatiti montažu kaljenog stakla u ravni, što će omogućiti da se instalacija vrši samo pomoću jednog štafa, pa ćemo tako imati lakši pristup komponentama i kućištu. Pored nekoliko poboljšanja koja omogućavaju bolje i prijatnije iskustvo prilikom sklapanja, poput novih nosača SSD uređaja, nova H-serija će biti opremljena USB C konektorom na prednjoj panelu koji podržava USB 3.1 Gen 2 uređaje velike brzine.

Kao I kod prethodne generacije, svako i kućište posedovaće Smart Device, s’ tim što ovde i on dolazi u drugoj iteraciji kao Smart Device v2. Naime, svime ovime možemo upravljati preko već dobro poznatog NZXT CAM softvera gde možemo menjati razne svetlosne efekte, ali isto tako možemo pratiti parametre rada našeg računara. Sam Smart Device v2 podržavaće dva HUE 2 RGB kanala, preko kojih možemo napajati trake i ventilatore o kojima smo već pričali.

Neke nove stvari koje nam donosi “refresh-ovana” H-serija su: USB C konektor na prednjem panelu što će dopineti većoj podršci za gejming periferije; unapređeni Smart Device sa bržim procesorom kako bi imali bolji work-flow sa osvetljenjem i ventilatorima; Aer F120 ventilatore koji će doprineti protoku vazduha i smanjenju temperatura unutar samog kucišta.

Za kraj kao najveću poslasticu ostavio sam to da H510i i H710i imaju podršku za vertikalno GPU montiranje, što pruža veću kreativnost, kao i mogućnost da se grafička karta prikaže u punom sjaju.

Što se tiče cena, preporučene cene komanije NZXT su:

H210

Global: $79.99 USD
USA: $89.99 USD

H210i

Global: $109.99 USD
USA: $119.99 USD

H510

Global: $69.99 USD
USA: $79.99 USD

H510i

Global: $99.99 USD
USA: $109.99 USD

H710

Global: $139.99 USD
USA: $169.99 USD

H710i

Global: $169.99 USD
USA: $199.99 USD

Nakon svega što je predstavljeno, nama ostaje samo da sačekamo kada će se ovi modeli pojaviti na našem tržištu, kako bi ugrabili model koji nam najviše odgovara.

Izvor: NZXT

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x