NZXT i Blizzard udruženih snaga predstavljaju H500 Overwatch® Edition kućište

Udruženih snaga NZXT i Blizzard Entertainment predstavili su kućište namenjeno svim gejmerima koji žele da bace pogled na svoj hardver u toku igranja omiljenih igara.

Nova specijalana edicija mid tower kućišta iz već dobro poznate H serije, koju je potpisao NZXT, nosi naziv H500 Overwatch® Edition.

Crna čelična kontstrukcija, odličan cable management sistem i grandiozni Overwatch logo na prednjoj strani jedne su od zanimljivosti koje krase ovu specijalnu ediciju H500 kućišta. Jedim ovakvim kućištem bi se ponosio svaki fan Overwatch igre uživajući dok gleda svoj gejming rig.

„Kao kompanija koja svoje proizvode namenjuje strastvenim gejmerima, izuzetno se divimo entuzijazmu i prednosti koje je pokazala celokupna Overwatch zajednica znamo da Blizzard za cilj da dostavi legendarne proizvode svojim igračima.”, rekao je Johnny Hou, osnivač I CEO kompanije NZXT.

“Baš iz tog razloga smo odlučili da ujedinimo snage sa Blizzardom. Bilo da ste Merce D.Va ili Genji, nova H500 edicija je napraviljena za sve heroje koji žele da se odazovu službi.”

Najvljena globalna cena bi trebala biti 139.99$, osim u Americi gde bi cena trebala biti 10$ viša, odnosno 149.99$. Nama ostaje da pratimo sledeće herojske korake komanije NZXT, kao i to da se nadamo novim saradnjama.

Izvor: NZXT

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x