NZXT HUE 2 RGB komplet ambijentalnog osvetljenja pruža PC gejmerima pun RGB doživljaj

Saopštenje za javnost

NZXT je jedna od vodećih kompanija PC gejming hardvera kojim se u potpunosti upravlja preko softvera i danas predstavio HUE 2 komplet (V2) ambijentalnog RGB osvetljenja na bazi CAM softvera. Poboljšana verzija HUE 2 RGB ambijentalnog osvetljenja, donosi unapređenja koja olakšavaju instalaciju i pomažu da se prateće LED trake sigurnije i jednostavnije priključe na vaš monitor. CAM softver omogućujava korisnicima postizanje raznovrsnih svetlosnih efekata uključujući i režim ambijentalnog osvetljenja koji prati prikaz slike na ekranu. HUE 2 ekosistem proizvoda daje vam najbolju opciju izbora među mnogobrojnim dodacima za RGB osvetljenje vaših PC konfiguracija sa preko 10 različitih dodataka kao što su HUE 2 RGB svetlosni komplet, zatim komplet pozadinskog osvetljenja, AER RGB 2 svetleće ventilatore, kao i svetleće dodatke za kablove.

Nove karakteristike HUE 2 ambijentalnog RGB V2 kompleta:

Jača lepljiva traka: poboljšani lepak na 3M lepljivoj traci koja drži LED svetlosnu traku je nanet u tanjem sloju ali je mnogo boljih karakteristika. Lepak je jači, bolje lepi traku za površinu monitora. Bolje prijanja za različite površine i materijale od kojih su izrađena kućišta monitora svih vodećih proizvođača monitora.

Ugaoni koneotkri “L” profila:  radi lakše ugradnje, zamenili smo 150mm ugaoni konektor sa novim ugaonim konektorom oblika slova “L” u gornjem levom i donjem desnom delu vašeg monitora.

Alkoholne maramice: obzirom da je vaš monitor možda prašnjav i prljav tokom inicijalne ugradnje HUE 2 RGB svetlosnog kompleta, olakšali smo vam proceduru instalacije tako što smo u pakovanje dodali alkoholne maramice za čišćenje kako bi monitor pripremili za ugradnju LED svetlosnih traka.

Opcije i uređaji HUE 2 RGB kompleta osvetljenja za gejming PC:

Komplet je dostupan u dve varijante, prvoj za monitore dijagonale od 21” do onih od 25”/34”-35” ultra širokog formata i drugi, za ekrane dijagonale od 26” do 32”.   HUE 2 RGB komplet donosi atraktivne svetlosne efekte u vaš gejming PC i pruža još bolji osećaj gejming iskustva, projektujući svetlost u boji sa ivica vašeg ekrana na vaše zidove, kreirajući tako nezaboravni gejming ambijent.

 • HUE 2 RGB kontroler ambijentalnog osvetljenja
 • Brži mikroprocesor omogućuje neverovatne kolor nijanse i fine prelaze svetlosnih efekata prateći gotovo trenutne promene boja  u skladu sa sadržajem koji se prikazuje na vašem ekranu.
 • Višestruke LED svetlosne trake različitih dužina, zajedno sa jasnim uputstvom za konfiguraciju i ugradnju na monitore različitih dimenzija i dijagonale ekrana.
 • Adapter za napajanje
 • Svi neophodni kablovi za ugradnju
 • Kompatibilan sa kompletnim spiskom HUE 2 dodataka i CAM svetlosnim režimima rada

*Ambijentalni režim rada je isključivo moguć u kombinaciji sa HUE 2 kontrolerom ambijentalnog osvetljenja i zahteva upotrebu CAM softvera preko registrovanog korisničkog naloga, uključujući pristanak na uslove korišćenja NZXT servisa.

Predviđene maloprodajne cene:
HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit V2 (21”-25”, 34”-35” UltraWide) – $99.99
HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit V2 (26”-32”) – $99.99

Dostupnost:
USA – Odmah
Ostatak sveta – April 12, 2019

HUE 2 ekosistem

Novi pristup osvetljenju PC računara
Jedna od ključnih inovacija u novoj HUE 2 porodici proizvoda jeste dodatak moćnijeg mikrokontrolera u svaki pojedinačni deo RGB opreme. Ova inovativna patentirana mogućnost omogućuje svakoj HUE 2 komponenti da se identifikuje sa svojom specifičnom LED konfiguracijom, probijajući barijere i ograničenja postojećih RGB komponenti, trenutno dostupnih na ovom probirljivom tržištu.

Dodatno, osim različitog broja LED dioda i originalno dizajniranih dodataka u ponudi HUE 2 proizvoda, dostupne su nove LED svetlosne trake dužine 200mm sa 6 LED dioda i one od 250mm sa 8 LED dioda, koje nude bolju fleksibilnost za različite formate PC standarda.


Aer RGB 2 ventilatori

Poznati pre svega po svom originalnom RGB svetlećem prstenu, naši Aer RGB ventilatori su poboljšani ugradnjom novog mikrokontrolera i uz to su u poptunosti HUE 2 kompatibilni, dozvoljavajući novim modelima Aer RGB 2 ventilatora da se kombinuju  sa ostatkom HUE 2 dodataka na istom kanalu.

 • Unikatno oblikovani RGB svetlosni prsten omogućuje blještavije, ravnomernije prelamanje svetlosnih efekata
 • Specijalno dizajnirani propeleri omogućuju bolji protok vazduha i tiši rad
 • Precizna kontrola broja obrtaja ventilatora koristi PWM metodu
 • Dostupni u 120mm i 140mm veličinama

HUE 2 dodatak za pozadinsko osvetljenje

HUE 2 dodatak za pozadinsko osvetljenje je jednostavan za ugradnju i poseduje difuzor kako bi prikazao mekše i ujednačeno svetlo ispod vašeg kućišta. Naravno, kompatibilan je sa svim HUE 2 svetlosnim režimima i dostupan je u vidu dva modela: jedan za ATX i E-ATX kućišta i drugi za manje, mATX i mini-ITX kućišta.

 • Dve posebno dizajnirane HUE 2 Underglow svetlosne trake sa difuzorom
 • PCI adapter za lakšu instalaciju
 • Svi potrebni kablovi

HUE 2 svetlosni dodatak za kablove

Ništa ne daje tako dobar završni utisak kompletno sastavljene gejming PC konfiguracije kao uredno sređeni kablovi od napajanja – osim, uredno upletenih kablova sa RGB osvetljenjem. Ovaj potpuno novi HUE 2 dodatak daje RGB svetlosne efekte pomoću specijalnih “češljeva” za 24-, 4+4- i 6+2-pinske kablove za napajanje.

 • Podržan je prečnik kablova za napajanje od 3mm
 • U kompletu se nalaze 24-pinski (za matičnu ploču), dva 4+4-pinska (za CPU) i dva (6+2 (za grafičku kartu) “češlja” za kablove.

Za više detalja o HUE 2 liniji proizvoda ili o bilo kom NZXT proizvodu, posetite NZXT.com

Izvor: NZXT

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x