Nvidia priznala da su imali problema sa RTX 2080Ti FE grafičkim kartama

 

Izveštaji početkom ovog meseca sugerisali su probleme sa grafičkim kartama u vidu plavih ekrana, artefakta dok neki primerci nisu pokazivali znake života. Kompanija je na svojim forumima u nezvaničnoj formi priznala greške u prvoj seriji ovih grafika.

Ograničeni “Test Escapes” prvih primeraka doveli su do problema koji su neki korisnici doživeli sa RTX 2080Ti Founder Sedition.” Ovo su reči moderatora NVIDIA foruma koji se potpisuje kao “Tim@NVIDIA. “Spremni smo da pomognemo svakom klijentu ko je iskusio bilo kakve probleme. Molim vas da posetite www.nvidia.com/support kako bi stupili u live chat sa NVIDIA podškom (ili da nam pošaljete email), i mi ćemo se pobrinuti za to.”

Po nezvaničnoj izjavi može se zaključiti da postoje problemi sa nekim RTX 2080Ti FE pločama. Ipak izjava ne ukazuje o kakvom problemu je reč, niti koliko grafičkih karti je pogođeno. Ovo će sigurno urušiti reputaciju NVIDIA kompanije, RTX 2080Ti karta nije samo Top-end iz Nvidia serije sa ray tracing opcijom, već je i poprilično skupa sa svojom preporučenom cenom od 1,200$.

Izvor: Tomshardware

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x