Najnovije Logitech slušalice dobile novi softverski paket

Softverska nadogradnja je ponekad bitnija od hardverske, a ovo je tačno u slučaju najnovijih Logitechovih slušalica namenjenih gejmerima. Kompanija je objavila G-series gejming slušalice (G935, G635, G432 i G332), uz koje stiže i G Thread – novi softver za prilagođavanje profila u zavisnosti od igara.

Logitech nije objavio specifične detalje, ali ističe da softver donosi čist i moderan interfejs. Raniji softver je bio pomalo zbunjujući, tako da bi nova verzija mogla značajno poboljšati kompletno iskustvo.

Naravno, same slušalice takođe imaju poboljšanja. G935 i G635 su prve koje koriste novi Pro-G 50mm drajver, za koji Logitech tvrdi da kombinuje ozbiljan bas sa zaokruženim profilom zvuka. Ova dva modela su i najživopisnija, sa RGB osvetljenjem i 7.1-kanalnim DTS Headphone: X 2.0 surround zvukom. Jedina razlika je u konekciji – G935 je bežični model, sa baterijom koja tgraje 12 sati, dok je G635 model sa kablom.

Druga dva modela su G432 i G332, koji nemaju premijum funkcije slušalica pomenutih iznad, ali stižu sa 50mm drajverima. G432 nudi 7.1-kanalni zvuk, dok je G332 namenjen onima koji su zadovolji stereo zvukom.

Sva četiri modela novih Logitech gejming slušalica će biti dostupna do kraja februara.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x