Cooler Master prikazao SK seriju bežičnih tastatura i ControlPad dodatak

Tokom CES 2019 sajma, kompanija Cooler Master je predstavila dva tipa ulaznih uređaja – tastature u formi kompanijine nove SK serije skladnih i bežičnih modela, kao i Control Pad dodatak fokusiran na produktivnost.

Kada su tastature u pitanju, predstavljena su tri modela – SK621, SK631 i SK651. Sve tri tastature imaju 65%, TKL (Ten-Key-Less) i format pune veličine, omogućavajući korisnicima da izaberu tastaturu koja naviše odgovara njihovim potrebama. Svaka tastatura nudi RGB osvetljenje po tasteru, bežične mogućnosti preko Bluetooth 4.0, kao i povezivanje kablom preko USB Type-C konekcije. CM obećava 15 sati rada baterije sa jednim punjenjem i 4-5 meseci kada je RGB osvetljenje u potpunosti isključeno. Svaka od tastatura iz SK serije ima Cherry MX RGB Low Profile tastere.

Kada su cene u pitanju, SK621 stiže u martu po ceni od 120 dolara, SK631 stiže u drugom tromesečju sa cenom od 139 dolara, dok će se SK-651 pojaviti u trećem tromesečju po ceni od 160 dolara.

Cooler Master Control Pad je neobičan uređaj, koji je na Kickstarteru tokom 2018. godine obezbedio gotovo 95.000 dolara finansiranje, potvrđujući da se radi o proizvodu vrednom za investiranje. Control Pad je dizajniran kako bi funkcionisao kao komandna stanica, koristi analogne svičeve za različite funkcije. Uređaj ima 24 tastera, što omogućava kreiranje više preseta sa komandama. CM planira da Control Pad načini pogodnim i za gejmere i za profesionalne korisnike, sa dodeljenim makroima za softverske pakete kao što su Photoshop, Premiere Pro i Illustrator.

ControlPad će se na tržištu pojaviti u maju, po ceni od 90 i 100 dolara, u zavisnosti od toga da li je u pitanju varijanta sa Gateron ili Cherry MX svičevima.

Izvor: Overclock3d

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x