Cooler Master predstavlja MM710 gaming miš

Eindhoven, Holandija -24.09.2019. – Cooler Master, svetski lider u inovacijama u dizajnu i proizvodnju igračke periferije i računarske komponente, predstavlja svoj najnoviji igrački miš, MM710.

MM710 je najlakši miš Cooler Master-a, težak oko 53g.Lagana priroda MM710 omogućava brže pokrete i duže igranje sa minimalnim umorom ismanjen bola u zglobu. Sa izdržljivom perforiranom školjkom saća,miš bez kabla teži manje od 53g – čineći ga najlakšim igračkim mišem sa vrhunskim senzorom na tržištu danas.

Sa izdržljivom perforiranom školjkom saća,miš bez kabla teži manje od 53g – čineći ga najlakši igrački miš sa vrhunskim senzorom na tržištu danas.

Ova drastično smanjena težina deluje zajedno sa drugim premium funkcijama za poboljšanje korisničkog iskustva u igranju: a posebno dizajniran ultra lagani pleten kabl za minimalne smetnje.

PTFE stopala za klizanje nalaze se samo u modifikacijama nakon prodaje, a interni PCBA otporan na prašinu i vodu uz poboljšanu izdržljivost. Standardne karakteristike zaokružuju kompletan paket: podesiv 16000 DPI Pixart optički senzor, Omron prekidači za miš i sjajan ergonomski dizajn.

MM710 je stvoren zbog popularne potražnje za laganim, potpuno opremljenim, vrhunskim igračkim mišem, kaže Bryant Nguyen , generalni direktor periferne mreže – Želeli smo proizvod koji bi se osećao sjajno u vašoj ruci, bez obzira na vaš tip držanja, bez ugrožavanja karakteristika ili trajnosti da biste to postigli.

Miš ima novu, perforiranu školjku saća koja smanjuje težinu na manje od 53g. Unutrašnji deo miša je takođe redizajniran da bi se povećala izdržljivost, uveliko smanjujući fleks na mišjim stranama. Veoma izdržljiv Ultraweave kabal smanjuje povlačenje kabla tokom pomeranja miša. Ove dve osobine kombinuju rezultate bržeg pokreta, minimalnog umora i više igranja.

Optički senzor OMRON za igre i procene optimizirani su za veću kontrolu i preciznost u igri, MM710-ov Pikart 3389 optički senzor podesiv je do 16000 DPI. Podešavanja miša za potpuno prilagođavanje putem softwera, kao što su osetljivost, vreme odziva dugmeta, podešavanje površine, skidanje udaljenosti, stopa anketiranja i još mnogo toga. Levi i desni taster miša uključuje OMRON prekidače – nadograđene za 20 miliona pritiska koji ostaju tačni i precizni do kraja.

Superiorna PTFE miša stopala MM710 dolaze unapred instalirana sa nadograđenim nogama koje skakuću i bolje prianjaju, dok su od standardnih stopica kvalitetnija. 95% čisti PFTE material pruža nisko trenje, neprekidno klizanje kako bi uveliko poboljšao vaše performanse u igrama.

Ambidektrous oblik optimiziran za desnoruke sa dva bočna dugmeta za lak pristup vezicama za tastere, sjajni oblik čini miš ugodnim za više tipova držanja. Oblik MM710 proizlazi iz nadaleko poznatog MasterMouse S oblika, sa blagim grbama na leđima što pruža dodatnu podršku dlanu igračima koji preferiraju držanje kandži. Dovoljno mali za vrhove prstiju većina veličina ruku, oblik MM710 takođe omogućava držanje dlana za ruke manjih dimenzija.

MM710 će biti dostupan u „mate blackversion“ – crnoj mat boji za kupovinu kod lokalnih preprodavača u Evropi od 1. oktobra -2019. sa M.S.R.P 50 € naravno koji će varirati u zavisnosti od prodajnog regiona.

Više na www.coolermaster.com

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x