CableMod je predstavio svoje vertikalne PCI-e brekete za ATX kućišta

Jedan od najvećih problema sa setovima za montažu vertikalnih grafičkih karti je taj što su grafičke karte često primorane da budu veoma blizu bočne strane ograničavajući protok vazduha što u nekim kućištima dovodi do značajnog povećanja temperature na samim grafičkim kartama.

Još jedan problem što je ovakav način montaže moguće odraditi samo u kućištima koja su dizajnirana sa podrškom za vertikalno montiranje grafičkih karti ili sa ekstremnim modifikacijama. CableMod se nada da će rešiti oba problema sa njihovim vertikalnim breketima, koji omogućava podršku svim kućištima sa 7 PCI-e slotovima.

Breketi kreiraju vertikalnu montažu za PCI-e riser koji dolazi u paketu sa produžnim DisplayPort kablovima kako bi omogućili povezivanje na standardne PCI-e brekete. Montiranjem CableMod breketa povećaće dužinu grafičkih karti za oko 2cm, što može limitirati veličinu radijatora koji se montiraju na prednjoj strani kućišta ili limitirajući asortiman grafičkih karti.

CableMod je obezbedio brekete samo u crnoj boji što će izgledati prirodno kod većine kućišta, a kao dodatak na sve ovo kvalitet izrade je na visokoj lestvici. CableMod se takođe pobrinuo da sa čeličnom konstrukcijom možete montirati i „najteže“ grafičke karte.

Ovi breketi za vertikalnu montažu dosupni su vam po ceni na Evropskom tržištu za 59.90€

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x