Asus ROG imenovan najboljim brendom gaming monitora četvrtu godinu uzastopno

ASUS sa svojim Republic of Gamers brendom je napravio impresivne rezultate na tržištu ekrana od 2015. godine, čije je već četvrtu godinu za redom dobio titulu „Svetskog lidera“ u prodaji. ROG je organizovao giveaway kako bi proslavili ovo dostignućue,a kao nagrade se nameću gaming monitori za nekoliko srećnih dobitnika.

Nezavisni istraživači na TrendForce-ovog WitsView-a su osmatrali tržište, otkrivajući izveštaj na kraju godine da je ASUS ROG još jednom dobio najveći tržišni udeo u sektoru gaming monitora. Ovo je četvrta godina za redom, nakon 2015, 2016. i 2017. godine, da je kompanija „preuzela“ krunu.

Izveštaj ovo dostignuće prepisuje rastu potražnje visokih stopa osveženja, gde se  100Hz+ prihvatanje udvostručilo tokom 2018.godine. ASUS ROG je ostao lider high-end monitora zahvaljujući e-Sport zajednici i influenserima.

Asus je nastavio da bude vodeći i kada su inovativne tehnologije u pitanju, akompanija je tokom ove godine prikazala 240Hz, 4K HDR uz 144Hz i 65-inčne monitore sa 120Hz osvežavanjem. Ostaje da se vidi šta Asus ima u pripremi za 2019. godinu, a sigurno se očekuju monitori bez okvira koji postaju industrijski standard.

Izvor: KitGuru

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x