Antec predstavio svoje tiho Silent Guardian kućište – Kućište sa čak 8 slotova za HDD

Tokom 2019. godine Antec planira da na tržište plasira svoje novo P101 Silent kućište, koje će zadovoljiti potrebe onih koji zahtevaju dosta prostora za skladištenje podataka kao i onih koji žele tih rad kućišta.

P101 Silent Guardian nudi pozicije za osam 3.5-inčnih diskova, a pored ovoga tu su i paneli sa strane koji ne propuštaju zvuk iz kućišta. Prednji panel ima šarku, a otkriva 5.25-inčni slot za diskove i uklonjivi filter za prašinu koji pokriva tri 120mm ventilatora, instalirana s prednje strane. Na poleđini kućišta nalazi se jedan 140mm ventilator. Moramo da napomenemo da P101 Silent nema mesta za ventilatore u gornjem delu.

Veličina kućišta je 527 mm x 232 mm x 506 mm, a nudi dobvoljno mesta za ATX, MATX i ITX matične ploče, kao i za dva 2.5-inčna SSD-a iza slota za matičnu ploču. Kada su u pitanju 3.5-inčni slotovi, svi su postavljeni u parovima i mogu se ukloniti po korisnikovoj želji, omogućavajući da se s prednje strane kućišta ugradi radijator do 360mm.

Sa P101 Silent Guardian modelom, Antec nudi standardne I/O opcije, uključujući dva USB 2.0 (White LED osvetljeni), 2x USB 3.0 porta, mic/audio in/out portove, tastere za paljenje/resetovanje i kontroler brzine sa high/low i Stop opcijama.

Antec P101 Silent Guardian kućište će se prodavati po ceni od 110 dolara. 
Izvor: Overclock3d

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x