Antec predstavio NX100 kućište

Antec godinu započinje novim kućištem, pod nazivom NX100. U pitanju je mid-tower model kućišta, sa lakim sistemom sklapanja, prozorom pune veličine za prikaz komponenti u unutrašnjosti i podrškom za širok spektar hardvera. Sve je dostupno po ceni od 34,29 evra.

NX100 spada u domen kućišta iz donjeg segmenta, najveći deo kućišta je crne boje sa pojedinim akcentima boja. Dimenzije kućišta su 430mm x 190mm x 462mm i podržava Mini-ITX, Micro-ATX i ATX matične ploče. Kada su CPU kuleri u pitanju, korisnici će moći da ubace model maksimalne visine 155mm, a kada je GPU u pitanju moguće je ubaciti grafičku kartu dužine do 350mm.

Tu je prostor za do pet 120mm vantilatora, s tim što fan na poleđini stiže preinstaliran uz kućište. U unutrašnjosti postoje dva 2.5″/3.5″ kombo drajv slota i dodatna dva 2.5″ slota tako da ima dovoljno mesta za SSD-ove i hard diskove. Prednji panel čine USB 3.0 i USB 2.0 portovi. Kućište podržava i do sedam slotova za proširenje, tako da je moguće ugraditi veći GPU sa tri slota, kao i ostale PCIe kartice.

Izvor: KitGuru

Ostavite komentar...

avatar