WI-FI 6 PCI-e kartica!Asus PCE-AX58BT

Asus je poslednjih godinu dana svim snagama pokušava da progura najnoviji Wi Fi AX iliti Wi Fi 6 standard. Moramo se složiti da su u toj nameri uspeli, iako u trenutku objavljivanja prvih rutera, AX uređaja na tržištu nije bilo. Kao dopuna kompletnoj ponudi, danas na testu imamo Wi-Fi 6 PCIe karticu.

Preview i unboxing:

Kartica je namenjena svim korisnicima računara koji žele konekciju na internet putem WI-Fi signala dok sa druge strane njihova matična ploča ne poseduje navedenu funkciju.

Instalacija uređaja je veoma jednostavna. Potrebno je da imate slobodan PCIe x1slot, ili bilo koji PCIe slot većeg ranga, na vašoj matičnoj ploči. Instalacija se vrši kao grafička karta u par koraka. Ukoliko je signal slab, u paketu se nalazi produžni kabl sa postoljem i antenicom, kako bi dobili pun signal.

Ulaganje u ovakvu vrstu uređaja je, po mom skromnom mišljenju, i dalje ulaganje u budućnost gde će AX standard biti sve pristupačniji. Asus je još jednom pokazao da je jedan od glavnih igrača u IT sferi. Zbog svega viđenog PCE-AX58BT je od nas dobio Štreberi Advance Design nagradu.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x