KVALITETNE BEŽIČNE SLUŠALICE ZA GAMING, UČENJE I RAD OD KUĆE *i za putovanja*

Ako me pamćenje još dobro služi, po prvi put na test-u imamo jedan bežični headset. Moram da vam priznam da sam bio jako skeptičan oko bežičnih tehnologija ali bluetooth konekcija me je po svim osnovama demantovala. Mnogo bežičnih stvari smo testirali ove godine i mogu vam reći da sam postao njihov ljubitelj.

Poneta je da su ovo ALL ROUND slušalice koju su jako dobre u svim segmentima. Moguće ih je koristiti u svim uslovima, kako u gamingu na računaru, PS4, XBOX-u, Nintendo Switchu i mnogim drugim uređajima isto ih je tako moguće veoma lako zbog svojih opcija možete prilagoditi za poslovne sastanke koji su vam sada mogući pa čak i u najbučniji uslovima. Druga stvar koja je po meni problematična osim kvaliteta zvučne slike je i sama cena koja se kreće oko 200$.

Trenutno je izuzetno teško nabaviti ove slušalice zbog zatvorenih granica širom sveta ali se svi nadamo da će ova situacija brzo da prođe. Iskreno da vam kažem, uživao sam prethodnih 10 dana testirajući Rog Strix Go slušalice, kako u šetnji, gamingu tako i u razgovoru sa društvom preko discorda.

Sve u svemu jedan jako zanimljiv All Round Headset koji je po svim osnovama vrlo dobar i zbog toga ne treba da vas čudi da je ovaj headset od nas dobio Štreberi Advance Design priznanje.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x