JAKO KVALITETAN MIŠ ZA 25€ – ASUS TUF GAMING M3 *best-buy*

Asus Tuf M3 miš na prvi pogled izgleda dosta jednostavno, ali su sve jednostavne funkcije ujedinili u pravu celinu i napravili jedan kompaktni miš. Detaljnim skeniranjem videćete da miš nije simetričan što odmah isključuje dve vrste korisnika a to su fingertip korisnici gde zbog grbe malo veće grbe miš ne pogoduje ovom načinu korišćenja dok u drugu grupu spadaju levoruke osobe zbog asimetričnog oblika koji odgovara za korišćenje desnom rukom. Sa druge strane miš je za moju osrednju šaku savršne i za Claw i Palm grip ali vas opet savetujemo ukoliko imate mogućnost da osetite miš pod ruku to i učinite.

Tuf M3 osim standardnih tastera poseduje 2 bočna tastera koji su baš na dohvat palcu i veoma se lako aktiviraju dok se ispod skroll tastera nalaze dva tastera za promenu DPI profila koje takođe podešavate putem softvera, što znački da je Amory 2 neophodan za punu funkcionalnost Tuf M3 proizvoda. Svi ovi tasteri su potpisani od Omronove strane sa životnim vekom od 20 Miliona klikova ali nema sumnje da su u stanju da traju i više od toga.

Cena miša je jako primamljiva i iznosi oko 20-tak evra što predstavlja jako dobru kupovinu. U kategoriji do 20 evra nema preterano velikog izbora i za glavne konkurente smatram A4Tech Bloody i Redragon modele ali sam siguran da će TUF M3 miš opravdati svaki uloženi dinar. Zato ne treba da vas čudi da je Asus TUF M3 miš od nas zaslužio Štreberi BEST-BUY priznanje.

Ostavite komentar...

avatar