HEADSET KOJI NISAM SMEO DA KORISTIM U RESIDENT EVIL 3! – ASUS ROG THETA ELECTRET

Pošto su obe iteracije Theta slušalica gotovo identične kada govorimo o fizičkom izgledu i udobnosti, taj deo ću preskočiti i fokusiraću se na feature koje su razliku. Kompletu detaljnu recenziju Theta 7.1 Headseta možete pročitati i odgledali na linku ispod

Glavna razlika između Theta 7.1 I Electret headseta ogleda se u konekciji gde umesto USB C konekcije ovoga puta imamo 3.5mm jack. To sa sobom povlači I neke hardverske izmene kao što su ne postojanje DAC-ova, RGB osvetljenja, softvera dok poboljšanje vidimo u obliku Hi Fi Electret drajvera zbog čega će kompletna slika da zavisi od vašeg pojačala.

Ugradnja Hi Fi drajvera je po mom skromnom mišljenju mač sa dve oštrice pa ako se pitato zašto tako mislim evo vam logičnog objašnjenja. Da bi ste iz ovih slušalica izvukli maksimum to nije moguće uraditi preko audio sekcije matične ploča koja je u najmanju ruku 3x lošija od najeftinijih pojačivača. Ipak u gaming slušalice su vrhunske I testirao sam ih najviše igrajući Horor naslove, pošto je to moj omiljeni žanr. Zbog 3.5mm konekcije slušalice je moguće povezati sa velikim brojem uređaja, dok se u paketu nalazi Y adapter za odvajanje audio kanal na kanal za zvuk I mikrofon.

Nažalost Electret verzija ne poseduje podršku u vidu softvera, samim tim nemate ni one jako interesantne AI opcije za mikrofon. Electret model je jako dobar za competitive igre kao I audofile koji imaju mogućnost da iz ovog headseta izvuku maksimum. Ipak mislim da su Theta 7.1 slušalice mnogo praktičnije za bilo koju vrstu gaminga.

Ostavite komentar...

avatar