DVE PLOČE VREDNE PAŽNJE! Asus Rog Strix X570-E & Asus TUF Gaming-Plus Wi-Fi

Ispašnju da samo zvocam i ponavljam iste reči, ali ASUS je sa svojim X570 jednostavno izdominirao. Ostavili su konkurenciju za sobom i bez imalo dileme to uradili ne samo po kvalitetu već i ceni. Imali ste prilike da pogledate i pročitate recenziju Hero matične ploče, ovoga puta nam stižu još dve ploče vredne pažnje. U pitanju su Asus Rog Strix X570-E i Asus Tuf Gaming X570 Wi-Fi.

Detaljna recenzija:

Kako okarakterisati ove dve ploče? Rog Strix X570-E, ploča koja za 330 evra nudi sve što nudi Crosshair VIII Hero bez LN2 osobina. Ako spadate u osobe kojima nisu potrebne LN2 funkcije Asus Rog Strix X570-E je ploča za vas. Čudna situacija da je u inostranstvu cena Hero i Strix X570-E ploče gotovo identična, samim tim X570-E nema smisla kupovati, ali ako se cena razlikuje i do 100 evra na našim prostorima, ipak mislim da je Stirx X570-E pun pogodak.

Kada ja reč o Tuf Gaming X570-Plus, šta reći nego da je kralj mid segmenta. Po VRM karakteristikama Strix-F i Prime-Pro su identične, ali koju odabrati između ove tri? Na prvu loptu bih isključio Strix-F iz razloga da je cena gotovo identična sa Strix X570-E matičnom pločom koja ima mnogo bolju VRM sekciju. Što znači da vam ostaje Tuf i Prime-Pro, izbor je na vama, tačnije na vašim navikama. Detaljno prelistajte sve osobine obe ploče i odlučite se , ja ipak malu prednost dajem Tuf Gaming X570-Plus ploči bilo sa Wi-Fi ili bez Wi-Fi konekcije.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x