Cooler Master MM830

Kompanija Cooler Master je od uvek bila spemna da nas iznenadi u pravom trenutku, pa tako danas na testu imamo miš koji nas je poprlično iznenadio time što poseduje D-Pad kao i OLED ekran. U pitanju je Master Mouse MM830 model.

Krenuću od samog dizajna koji je pravljen da odgovara desnorukim osobama. Miš je većim delom izrađen od PBT materijala sa naznakama na ABS dok je na boku ugrađen delić gume kako bi miš bio udobniji. Levi i desni tasteri su zasebni a osobina da taster nije klikabilan celim delom daje dodatnu čvrstinu i preciznost prilikom korišćenja. Neizostavni su Scroll taster kao i taster i led indikacija za promenu DPI podešavanja. Cooler Master je estetskom linijom odvojio tastere od ostatka miša i moram se složiti da je to pun pogodak.

D-pad možete koristiti u ogromnoim broju igara, sve je na vašoj mašti kako će te implementirati funckiju ovog dela miša. Pa tako možete upravljati kamionom ili ga koristiti u FPS igrama za snajperski nišan, promenu DPI-a podešpavanja kako bi se prilagodili situaciji pa čak do čulanja i valjanja po zemlji. Od ogromne koristi može biti u MMO naslovima gde uz pomoć CTRL ALT i SHIFT komandi možete bindovati čak 12 komandi što je dovoljno za ozbiljnog a ne samo Casual igrača.

Cooler Master je odradio sjajan posao, i ne bi trebalo da vas čudi da je Master Mouse 830 model od nas dobio Štreberi Ruby nagradu sa dosta jakih 90 bodova. Sa druge strane, zbog svojih napora i eksperimenta da D-pad uvrsti kao primarnu opcijuu koja se pokazala dosta korisnom, odlučili smo da MM830 miš dobije i Štreberi Advance Design orden.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x