Asus Zen Beam S2

Kako sam se prvi put dobio priliku da se poigram sa projektorom, mislio sam da će biti brdo informacija I procedura kako bi uspešno dobili sliku na zidu. Kako je ovo prvi projector koji imamo prilike da prikažem na kanalu niti sam previse upućen u ovu sferu recenzija, ovog puta moraću da se suzdržim ocenjivanja odnosa uloženog I dobijenog I fokusirati se maksimalno na vizuelne I zvučne parformanse.

Za detljan pregled, pogledajte video recenziju:

Krenuću od samog dizajna, koji je naravno kompaktan kako bi opravdao svoje pa je tako Asus svoj Zen Beam S2 projektor izradio sa kvadratnom bazom čija je stranica svega 120mm sa visinom od 35 mm. Ono što je vredno napomenuti da je propratni paket kompletan u kome se nalazi HDMI kabl, adapter za napajanje I punjenje projektora, uputstvo za instalaciju I daljinsku upravljač. Kao posebnu stavku sam ostavio futrolicu za sam projektor koji će biti od koristi I ujedno štititi od fizičkih oštećenja prilikom prenošenja.

Kada govorimo o prikazu ZenBeam S2 može da projektuje sliku veličine od 40” do 120” I to na udaljenost od 1 do 3metra od površine namenjene za projekciju.  Display radi na DLP tehnologiji sa maksimalnim životnim vekom od 30,000 sati I to će dosta zavisiti od inteziteta boja koju želite da projektor prikaže. Kada je reč o rezoluciji, projektor kao ulazni signal može primiti full hd, dok je nativni prikaz svega 1280×720 pixela, ali stavka koja je za svaku pohvalu je svetlosni fluks od 500 lumena .

ZenBeam S2 poseduje bateriju sa kapacitet od 6000mAh, pa tako osim projektovanja ova baterija može da vam služi kao punjaš mobilnih uređaja. U baterijskom režimu, baterija traje do nekih 4 sata, što je više nego dovoljno za ovakvu vrstu uređaja.

Ovaj projektor namenjen je za ljude koji čestu učestvuju na raznim prezentacijama, za filmske i sportske maratone a toplo bih preporučio i kafićima koji rade na otvorenom. Zbog svega viđenog Asus ZenBeam S2 je od nas dobio Štreberi Advance Design nagradu.

Asus Zen Beam S2 na testiranje ustupila lokalna kancelarija Asus-a.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x