Asus RT-AC65P

Na test je u našu redakciju sleteo Asus RT-AC65P ruter, koji se pokazao kao savršen za sve mobilne gejmere.

Ukoliko niste, pogledajte i video recenziju na našem YouTube kanalu:

Većini korisnika je dovoljan ruter koji dobijate od provajdera, zbog toga je mali broj ljudi koji razmatraju kupovinu ovakovg parčeta hardvera. Ruter je dovoljno dobar da pokrije jedan prosečan dvosoban stan i da pritom pusti dovoljno brzine još ako u obzir uzmemo rutine prosečnog koristnika da wi fi koriste samo za surfovanje po netu. Sa druge strane, ukoliko posedujete dosta uređaja koji se bežičnim signalom kače na internet a pri tome imate problema sa konekcijom, vreme je da razmislite o kupovini jednog rutera.

Zbog QoS osobine koju poseduje, AC65P ruter je namenjen svim gamerima gde možete podešavati prioritete i tako HD stream i online gaming staviti u prvi plan i tako smanjiti LAG u što većoj meri.

Kada je reč o dizajnu, Asus nam uvek ponudi simpatično rešenje, pa tako sa 3 MU MIMO antene i AIRadar opcijom će obezbediti najefikasnije raspoređivanje signala.

Par puta smo pričali o Mu MIMO tehnologiji koja je već stalni član ASUS rutera. Ova tehnologija omogućava da se što više uređaja povežu istovremeno tako da ni jedan ne usporava mrežu u velikoj meri.

Što se tiče konektivnosti, ruter je opremljen sa 4 gigabitna LAN i jednim WAN portom kao i USB 3.0 konekciju a tu su još slot za napajanje i taster za Power i reset.

Ukoliko ste zahtevan internet korisnik i uz to mobilni gejmer ovo bi trebao biti pravi izbor za vas. Zbog svega viđenog Asus  AC65P je od nas zavredneo Štreberi Advance Design nagradu kao jedan ruter koji je isključivo orjentisan gamingu.

Uređaj na testiranje ustupio ASUS

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x