ASUS ROG THOR 850W

Ono što je Asus u suštini uradio sa svojim napajanjima je više od čistog rebrendinga, što može biti problematičan zadatak. Ako se odlučiš na korak da uzmeš jednu od najboljih platformi i pomeriš granicu u kvalitetu, onda ne ostaje ništa drugo nego da im pružimo ruku. Asus Rog Thor snage 850W se zasniva na Seasonice Prime Platinum platformi sa dodatnim poboljšanbjima u vidu masivnih Asus Heatsinkova, ventilatora i OLED display-a koji će vam možda biti koristan a možda i ne. A povrh svega ovoga tu je i kompatibilnost sa drugim Asus proizvodima u vidu Aura Sync podrške i tu dolazimo do prvog razloga za kupovinu. Asus je prošle i početkom ove godine rešio da brendira u ROG imenu kompletan računar, pa ukoliko planirate da sve vaše komponente nose ROG oznaku ili ste ROG zaluđenik a znam ih poprilično, sa ovim napajanjem nema greške.

Jedino na šta imam zamerku gledano sa tehničkog aspekta u vidu OLED ekrana koji dodatno troši energijiu a to će se posebno odraziti na niskim opterećenjima. Mnogo je teško preporučiti bilo koji proizvod sa cenom od 300evra a pogotov napajanje. Drugi slučaj pod kojim trebati uzeti u obzir kupovinu ovog napajanje je da posedujue kućište sa otvorenim podrumom kako bi dobili kompletnu vizuelnu sliku Rog Thor modela. I treći slučaj je ukoliko imate visoka primanja I ne želite svoje vreme da trošite na potražnju best buy modela, za to vam ROG uvek izlazi u susret sa svojim komponentama. Mana koja je lako popravljiva je što  se na OLED display-u jedino može prikazati potrošnja u realnom vremenu, pa bih u budućnosti voleo da vidim razne metrike poput višečasovne potrošnje, efikanosti I drugih stvari.

Sve u svemu reč o jednom vrhunskom napajanju sa kojim nema greške ukoliko ste voljni da izdvojite negde oko 300evra za napajanje snage od 850W. Zbog svega viđenog Asus Rog Thor 850W je od nas dobio Štreberi Ruby kao I Štreberi Advance Design značke.

Uređaj na testiranje ustupila lokalna ASUS kancelarija…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x