AKCIJA KOJU NE SMETE PROPUSTITI!! – TUF GAMING K1 RGB

Recenziju TUF Gaming K1 tastature nismo mogli da odradimo u bolje vreme. Dok smo testirali tastaturu stigla nam je informacija da uz kupovinu ove tastature u Gamecentru po ceni od 7,000 dinara što je 60 evra dobijate TUF M3 miš. Koliko je ovo dobra ponuda govori podatak da se u prodavnicama Evropske Unije TUF Gaming K1 može nabaviti za 55-60 evra a vi za isti novac u paketu dobijate I TUF M3 miš koji smo nedavno testirali. Akcija važi od 16. Pa sve do 26. oktobra

Ukoliko ste u potrazi za mehaničkom tastaturom, moraću vas razočarati da je TUF Gaming K1 tastatura sa membranskim mehanizmom, dok se za slične novce mogu pronaći ulaznice u donekle pristojne mehaničke tastature.  Kod nas na testu se našla tastatura sa britanskim LAYOUT što se može videte po moneti ali I dodatnom taster u blizini slova Z. TUF Gaming K1 je predstavnik membranskih tastatura u svom Full Size obliku koja se izdvaja jednom funkcijom a to je točkićem za promenu jačine zvuka. Nisam ljubitelj ove osobine jer narušava minimalistični izgled tastature, ali točkić može biti jako korisna opcija za promenu jačine zvuka u letu. Asus je propustio priliku da od točkića napravi taster za mutiranje zvuka što je po meni veliki promašaj.

Tastaturu sam koristio u svi mogućim uslovima, od gaminga, kucanja tekstova, običnog rada na računar pa sve do foto obrade. Ni jednog trenutka mi membranski tip tastature nije pravio problema, štaviše u nekim situcijama membranski tasteri su daleko bolji od mehaničkih a pod tim pre svega mislim na rad u kasnim satima. Tastatura je jako precizna i udobna, stvarno nemam nikakve zamerki po toj osnovi ali budite svesni reč je o membranskoj tastaturi sa jako tihim prekidačima koji se neće svima svideti.

. Ako u obzir uzmemo da će te u narednih 10 dana počevši od dana objave ove recenzije pa sve do 26. oktobra uz Tuf K1 po ceni od 7,000 dinara dobiti potpuno besplatno TUF M3 miš koji vredi nekih 25 evra, jasno vam je da je ovo ponuda koju ne smete propustiti. Imali smo prilike da testiramo TUF M3 miš za koji imamo samo reči hvale a dovoljan dokaz njegovog kvaliteta jeste činjenica da je trenutno moj primarni miš. Sve u svemu jedna jako interesantna tastatura i ponuda koju morate uzeti u obzir. Asus TUF Gaming K1 sa cenom od 60 evra i nije baš nešto primamljiva velikom auditorijumu ali u kompletu sa TUF M3 mišem smatram da je komplet vredan pažnje. Zbog svega viđenog Asus TUF Gaming K1 tastatura je od nas dobila Štreberi Platinum prizananje.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x