Štreberi – Lovci na znanje

Štreberi projekat koji povezuje istoimenu Youtube komunu i ovaj portal nastao je 12. avgusta 2016. godine, pod idejom da na jednom mestu okupimo sve zaljubljenike tehnologije i nauke sa prostora bivše Jugoslavije. Nakon dve godine rada odlučili smo da se upustimo u novu avanturu. Otvaranje web portala koji će se bazirati na testiranju hardvera i softvera.

Štreberi su pre svega ekipa mladih sa jasnim ciljevima. Najveći cilj je EDUKACIJA, tačnije želimo da svo naše znanje prenesemo na naše pratioce (ŠTREBERE). Od samog početka, pokušavamo da vam na najbolji način prenesemo kako znanje tako i naše ramišljanje. Još jedan od ciljeva je taj da vam 24/7 pružimo bilo kakvu pomoć, damo kritiku ili savet. Takođe, želimo da rešimo čuveni “strah od nove tehnoloije” koji odvek vlada na ovim prostorima. Tehnologija nije ni sadašnjost ni prošlost, tehnologija je BUDUĆNOST!

Zašto “Lovci na znanje”? Mi se tokom celog života vodimo izrekom da se ČOVEK UČI dok je živ. Još jedno značenje je to da nećemo stati sa učenjem ni čak kad naučimo sve vezano za tehnologiju (svi smatraju da je nemoguće, ali za nas ništa nije nemoguće)

guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mihajlo
Mihajlo
21/07/2018 21:59

Svaka cast nemam druge reci,stvarno svaka cast!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x