logo streberi ts

PRODAVNICA

WoW Dragonflight – Prva šansa za Microsoft!

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on reddit
Submit
Kako se World of Warcraft Shadowlands bliži kraju, danas ću vam predstaviti sve što znamo o dugo očekivanoj ekspanziji Dragonflight, uključujući sve trailere, funkcije I još mnogo toga.

Nakon turbulentnog perioda, Shadowlands će sa svojim 9.2 Eternity’s End patchom završiti ekspanziju koja je samo prvog dana imala skoro 4M prodatih kopija. Pošto je Jailer konačno poražen i osuđen za svoje zločine a Sylvanas oslobođena iz sopstvenog mentalnog zatvora, sve su oču uprte u budućnost da vide ged će igrači moći sledeće da istražuju. Dakle, evo sažetka svega što znamo o sledećoj WoW Dragonflight ekspanziji.

WoW Dragonflight – Datum izlaska

Da li nova ekspanzija ima zvaničan datum izlaska? Nažalost, ne. Zvanični datum objavljivanja još uvek nije potvrđen. Čak i nakon što je otkrio ekspanziju, Blizzard je ostao tajnovit po pitanju datum izlaska i do kada ćemo čekati. Prema nekim nagađanjima, novu avanturu bi mogli očekivati krajem ove godine ili početkom sledeće.

 

Šta nam donosi nova ekspanzija?

Nova zona – Dragon Isles

Pored povećanja nivoa na 70, igrači će konačno moći da istraže sve prizore i zvukove na drevnim Zmajevim ostrvima. Dragon Isles uključuje četiri nove zone; Waking Shores; Ohn’ahran Plains; Azure Span, and Thaldraszus — svi oni imaju misteriozan i jedinstven izgled.

 

Nova kombinacija rase i klase! Jahanje Zmajeva!

To ne bi bila ekspanzija sa novom rasom i klasom. U ovom slučaju, međutim, to dvoje idu ruku pod ruku po prvi put ikada. WoWDragonflight predstavlja novu kombinaciju rase i klase pod nazivom Dracthir Evoker. Ima i humanoidni i drakonski oblik i može biti specijalizovan da bude Healer ili DPS. Naravno, to znači da postoji mnogo raznolikosti i svestranosti kada je u pitanju izbor načina igranja.

Ekspanzija takođe uvodi novi oblik vazdušnog kretanja pod nazivom Dragonriding. Igrači mogu da skaču na leđa Drake sa Zmajevih ostrva i da se upuste u nebo iznad misteriozne zemlje tokom svojih putovanja. Drake sa Zmajevih ostrva se takođe mogu prilagoditi na više načina, ne samo u pogledu izgleda već i po sposobnostima koje im omogućavaju da se kreću efikasnije.

 

Nov drvo talenta i UI

Sistem talenata WoW-a je takođe revidiran u ekspanziji – ili bolje rečeno, vraćen je u povoljniji format. Blizard je zamenio originalni sistem nalik drvetu u Mists of Pandaria kako bi ga učinio jednostavnijim. Međutim, originalna verzija se vraća u Dragonflight. U suštini, kada se igrač podigne na nivo, moći će da stavi poen talenata u stablu po svom izboru — ili stablo veština klase ili stablo veština specijalizacije.

Ideja je da će igračima dati više prilagođavanja da se granaju na način na koji žele, za razliku od ograničenja radi jednostavnosti. Na kraju, ali ne i najmanje važno, Heads Up ekran (HUD) i korisnički interfejs (UI) se revidiraju u dizajn koji više odgovara 2022. Ne samo da će biti privlačniji i besprekorniji, već će biti i prilagodljiviji.

 

Novi sistem profesija

WoW Dragonflight takođe uvodi novi profesionalni sistem koji uključuje radne naloge koje upravljaju igrači, novu opremu za profesiju i potpuno novi sistem specijalizacije dizajniran da igračima pruži veći izbor.

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on reddit
Submit