logo streberi ts

PRODAVNICA

GTA 6 bi mogao stići sa najboljom grafikom koju smo do sada videli!?

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on reddit
Submit
Zahvaljujući novom Rage 9 Engine-u GTA 6 će verovatno biti revolucija gejming grafike.

GTA 6 je igra o kojoj se već jako dugo vodi polemika, posebno oko mesta odigravanja i datuma izlaska, a i sam RockstarGames je sredinom februara potvrdio da rade na novoj igri iz Grand Theft Auto serijala, i da se trude da kao i prethodnih puta, naprave da igra donese nešto novo u odnosu na već postojeće naslove.

Prema najnovijem izveštaju Krisa Klipela, insajdera iz gejming industrije i kreatora Rockstar Magazina i Naughti Dog Magazina, mogli bismo očekivati nešto apsolutno neverovatno kada je u pitanju sledeća iteracija iz franšize Grand Theft Auto.

Prve informacije, kao i uvek dolaze sa Twitter-a…

U tvitu, Kris pominje da će novi grafički engine za GTA 6, a to je Rage 9, biti neverovatan. Dalje kaže da je dobio prilično pozitivne povratne informacije o tome, tako da trenutno nema razloga za razočaranje.

Ono što je vredno pažnje je činjenica da Kris pominje da RockstarGames želi engine koji će biti ispred svog vremena. To znači da bi GTA 6 mogao da se pohvali itekako boljom grafikom od bilo koje igre novije generacije, što bi bio veliki uspeh kako za igru, tako i za kompaniju. Međutim, ako pogledamo istoriju Rockstar-a, to ne bi trebalo biti mnogo iznenađujuće u najmanju ruku, jer je Rockstar poznat po ovakvim “podvizima”, pomerajući prag i postavljajući novu lestvicu za gejming industriju.

Kada je GTA 5 pušten u prodaju, bila je to jedna od najlepših igara na svim platformama. Uzmite u obzir da je za ogroman svet Open-World igre, Rockstar itekako morao da napregne moždane vijuge. U stvari, GTA 5 do danas, skoro deceniju nakon objavljivanja, izgleda bolje od nekih Open-World igara koje su nedavno objavljene. Povrh toga, Rockstar je uspeo da postigne i odličnu hardversku optimizaciju, tako da je to nešto što deluje kao šlag na tortu.

GTA 6 je najiščekivanija igra ove decenije i biće zanimljivo videti šta programeri spremaju za fanove.

Pogledajte i jedan od Fan-Made trejlera za novi GTA 6:

 

Izvor: DualSHOCKERS

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on reddit
Submit